Publica tu anuncio (gratis)

/ / /

Oferta de empleo (Ref. 91159)

Oferta de trabajo MONITOR STO (91159) - Empleo

MONITOR STO
Oferta de empleo Ref.91159

Información de la empresa
Empresa FUNDACIO VILAGRAN MARISTANY
Sector -

Descripción trabajo
Puesto vacante

MONITOR STO

Población SANTA CRISTINA D´ARO
Comarca Baix Empordà
Nº vacantes 1
Categoría MONITOR
Departamento SERVEI TERAPIA OCUPACIONAL
Horario 8H A 13 I DE 15H A 18
Sueldo 1461,59.-€
Tipo de contrato INTERINITAT PER SUBSTITUCIO
Duración contrato
Descripción Les principals funcions són: Realització del servei d’acompanyament de matí i tarda, suport en les activitats d’ajustament personal i social, suport en les activitats d’ocupació terapèutica, desenvolupament el PIR, coordinació amb l´equip d´atenció directa i amb l’equip tècnic.
Fecha publicación 06/11/2019

Requisitos
Titulación TECNIC AUXILIAR SOCIOSANITARI
Se valorará
Experiencia Perfil professional:
- Capacitat d’escolta activa, d’empatia i paciència, motivar-se i saber motivar, ser objectiu i saber mantenir la distància professional adequada, ser positiu/iva, ser creatiu/iva i saber gestionar els recursos disponibles, capacitat per intervenir en situacions imprevistes o noves, saber posar límits, capacitat d’innovar, receptivitat davant les potencialitats de les persones usuàries, capacitat de contenció i mediació, esperit de cooperació amb l’equip professional, sintonia amb els principis i valors de l’entitat.
Imprescindible Capacitat creativa, artística i innovadora capacitat per estimular la imaginació de les persones ateses habilitats per potenciar activitats manipulatives, capacitat per adaptar totes les activitats creatives i terapèutiques a les necessitats pròpies de cada usuari, i desenvolupar la creativitat artística mitjançant l’experimentació, manipulació, exploració, etc.
-Disposar del carnet de conduir categoria B.
-Posseir la titulació mínima: certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària.
-Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
Otros requisitos Presentació de candidatura:
Les persones que vulguin presentar la seva candidatura hauran d’enviar un correu electrònic amb termini màxim en data 8 de novembre.
a) Adjuntar el currículum actualitzat.
b) Adjuntar una carta de presentació en la qual s’especifiqui els motius pels quals es considera un perfil adient al lloc de treball, i què pot aportar.

Oferta retirada