Publica tu anuncio (gratis)

Oferta de empleo (Ref. 90526)

Oferta de trabajo TÈCNIC DE MANTENIMENT (ELÈCTRIC I/O MECÀNIC) (90526) - Empleo

TÈCNIC DE MANTENIMENT (ELÈCTRIC I/O MECÀNIC)
Oferta de empleo Ref.90526

Información de la empresa
Empresa EMBUTIDOS MONELLS, S.A.
monells.es
Sector -

Descripción trabajo
Puesto vacante

TÈCNIC DE MANTENIMENT (ELÈCTRIC I/O MECÀNIC)

Población Sant Miquel de Balenyà
Comarca Osona
Nº vacantes 4
Categoría Electromecànic
Departamento Manteniment
Horario 4rt torn (div-dill)
Sueldo A convenir en funció del candidat
Tipo de contrato Estable
Duración contrato Estable
Descripción En dependència directa del/la Director/a de Manteniment, la missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme el manteniment, tant preventiu com correctiu, de les instal·lacions i la maquinària de l´empresa (maquinària indústria càrnica), segons el previst en el pla de manteniment i amb la finalitat de garantir un funcionament òptim. També realitzarà tasques complementàries de manteniment predictiu, adaptacions i modificacions de las instal·lacions referides. A més, portarà a terme la detecció i resolució d´averies intentant aconseguir que la producció no pari el seu ritme de treball.

S´ofereix la possibilitat de formar part d´una empresa sòlida i consolidada, en constant evolució, i que aposta per la millora i la innovació constant, optant a un lloc de feina estable, i incorporació directa per empresa. El salari serà negociable en funció de les aptituds i l´experiència de cada candidat/a.
Fecha publicación 07/08/2020

Requisitos
Titulación Formació a nivell de CGFM i/o CFGS en Mecànica, Electromecànica, Serveis a la Producció
Se valorará Valorarem de manera molt positiva que aporti coneixements i experiència en envasadores al buit (Multivac).

Desitjable que tingui nocions de soldadura.

També es valorarà que compti amb disponibilitat horària.
Experiencia El perfil que estem buscant correspon a un/a professional electromecànic per formar part de l´equip de manteniment. Les seves funcions principals seran realitzar el manteniment preventiu i/o correctiu de la maquinària de les línies productives, revisions i/o millores d’instal·lacions i equips. Necessitem que estigui familiaritzat amb la detecció d´averies de caràcter mecànic i sobretot elèctric que sigui capaç d’interpretar esquemes elèctrics de maquinària i pugui treballar de manera autònoma.
Imprescindible Es requereix experiència professional en entorns industrials treballant amb Automatismes, Electricitat industrial, Mecànica, Neumàtica e Hidràulica.

Requerim que la persona seleccionada aportari una experiència mínima de 2 o 3 anys ocupant un lloc de feina similar, preferiblement en una empresa del sector alimentari.
Otros requisitos Pensem en una persona dinàmica i resolutiva, que tingui facilitat per treballar en equip i que sigui proactiva.