Publica tu anuncio (gratis)

Oferta de empleo (Ref. 118733)

Oferta de trabajo Informador/a Socioambiental (Costa Brava Nord) (118733) - Empleo

Informador/a Socioambiental (Costa Brava Nord)




Oferta de empleo Ref.118733

Información de la empresa
Empresa ANTHESIS
https://www.anthesisgroup.com/es/
Sector Serveis

Descripción trabajo
Puesto vacante

Informador/a Socioambiental (Costa Brava Nord)

Población Calonge i Platja d’Aro.
Comarca Baix Empordà
Nº vacantes 1
Categoría
Departamento
Horario
Sueldo
Tipo de contrato
Duración contrato
Descripción A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇
Uneix-te a l’equip educatiu de Campanyes i ajuda’ns a assolir un repte important:

Fer partícip a la ciutadania del sistema de separació del vidre. Forma part de l’acció per a la conscienciació i sensibilització ambiental i treballa amb nosaltres per aconseguir una població més compromesa i proactiva que aposti per una gestió dels residus més eficient.

🎯Coneix la teva missió

Quins són els teus reptes i objectius?

La teva feina serà realitzar visites als diversos establiments del canal Horeca amb l’objectiu de millorar el reciclatge de la fracció del vidre. També faràs enquestes a aquest establiments per recopilar la informació clau pel desenvolupament òptim de la campanya. Durant, les teves visites, informaràs i sensibilitzaràs sobre la correcta separació del vidre i entregaràs la carta institucional de la campanya. Per recopilar les dades necessàries, faràs servir una tauleta.

Les característiques del teu rol

o T´incorporaràs a l´equip a del 2 de juny al 3 de juliol del 2023.
o Et formarem el 2 de juny de forma presencial a les nostres oficines de Barcelona. Aquesta formació és clau per a que desenvolupis amb èxit la campanya i tindrà una duració de 6 hores (9h a 14h). I no et preocupis, el trasllat a les oficines el retribuïm al 100%.. nosaltres.
o El 3 de juliol, l’últim dia de la campanya, treballaràs 4 hores (10h a 13h). Aquest dia el dediquem a retornar el material de la campanya a les oficines de Barcelona.
o Treballaràs a jornada completa, 40 hores setmanals distribuïdes en 8 hores diàries.
o El teu horari serà de dilluns a divendres amb horari partit.
o El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial amb itineràncies a: Roses, Calonge i Platja d’Aro.
Fecha publicación 15/06/2023

Requisitos
Titulación
Se valorará
Experiencia
Imprescindible 💡Com és la persona que estem buscant?

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇

La teva formació ideal és...

Formació professional, cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura (cursats o en curs) de les branques tant cientificotecnològica com sociocultural, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Química, Educació Ambiental, Pedagogia, Psicologia, Educació i Treball Social, Turisme, Humanitats o altres titulacions similars.
Valorarem que disposis de formació i/o coneixements específics en la gestió de residus o semblants.
o Domini del Català, Castellà i valorable altres idiomes com l’anglès o el francès.
o Flexibilitat geogràfica. Realitzaràs itineràncies en diferents establiments i municipis del nord de la Costa Brava (Zona Nord).
o Per poder realitzar les itineràncies necessitaràs carnet de conduir (B1) i vehicle propi.
o Residir a Roses, Calonge, Platja d’Aro o voltants.

Quines seran les teves competències i habilitats?

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:

o Actitud proactiva i dinàmica.
o Lideratge.
o Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació ciutadana.
o Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient.
o Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i el seu assoliment.
o Intel·ligència emocional i comunicació assertiva.
o Treball en equip i cooperació.
o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.
Otros requisitos ➕ Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?

Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛

o Formaràs part d´una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o T´uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t´acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
o Participaràs d´una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
o Participaràs en projectes d´iniciativa i responsabilitat social, ¡sobta´t i aporta el teu valor!
o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. ¡La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i perquè res t´aturi!
o Disposaràs d´oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d´Anthesis Lavola.

💚L’esperit d’Anthesis Lavola

Volem que coneguis la nostra cultura i valors

#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació

A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.

👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!

Oferta retirada