Publica tu anuncio (gratis)

Oferta de empleo (Ref. 112210)

Oferta de trabajo TÈCNIC DE MANTENIMENT (112210) - Empleo

TÈCNIC DE MANTENIMENT
Oferta de empleo Ref.112210

Información de la empresa
Empresa INTAC VIC, S.L.
http://www.intacvic.com
Sector Recursos Humans

Descripción trabajo
Puesto vacante

TÈCNIC DE MANTENIMENT

Población Selva
Comarca Selva
Nº vacantes 1
Categoría Tècnic/a
Departamento Manteniment
Horario Horari rotatiu matí i tarda
Sueldo Negociable segons perfil
Tipo de contrato Eventual-Renovable
Duración contrato Indefinida
Descripción Persona responsable de garantir l’òptim funcionament, la conservació, comprovació i reparació dels equips industrials, eines i materials d’ús constant a les Plantes de Freskibo, en un torn de producció, respectant sempre les bones pràctiques de manipulació.

FUNCIONS:

- Executar tasques de manteniment preventiu seguint la programació del - Pla de Manteniment i instruccions del Responsable de Manteniment.
- Treballs diaris de Manteniment Preventiu, predictiu i correctiu dels equips de planta i instal•lacions de fred industrial.
- Manteniment, conservació, reparació i neteja de l’equipament i de les àrees de treball.
- Posta en marxa, conservació, comprovació i reparació dels sistemes d’electricitat, mecànica, electromecànica, electrònica i automatització dels equips industrials de les plantes de Freskibo.
- Col.laborar amb industrials externs segons indicacions del Responsable de Manteniment.
- Control de les incidències internes i externes: Resoldre qualsevol tipus d’incidència el més ràpida i eficientment possible.
- Avisar dels desperfectes de les instal•lacions, equips i vehicles que detecti al responsable de Manteniment per organitzar la seva reparació.
- Pla de cultura de qualitat: Participar activament en la difusió i implementació de la cultura de qualitat en les plantes producció.
- Ordre i neteja: L’objectiu és fomentar l’ordre i la neteja en el lloc de treball per treballar més còmodament i garantir les bones pràctiques de manipulació.
Fecha publicación 07/10/2022

Requisitos
Titulación Preferiblement CFGS Mecatrònica industrial i/o manteniment d’instal.lacions tèrmiques i de fluids. També CFGM Manteniment electromecànic i/o Instal.lacions Frigorífiques i de climatització.
Se valorará - Residència propera al lloc de treball (Blanes)
- Coneixements específics de normes, procediments i reglaments pel manteniment coneixement i experiència en l’ús d’eines, equipaments i vehicles eines informàtiques
Experiencia
Imprescindible - Preferiblement CFGS Mecatrònica industrial i/o manteniment d’instal.lacions tèrmiques i de fluids. També CFGM Manteniment electromecànic i/o Instal.lacions Frigorífiques i de climatització.
- Català i castellà parlats i escrits correctament
- Mínim 3 anys en posició similar, preferiblement en indústria alimentària.
Otros requisitos

Oferta retirada