Publica tu anuncio (gratis)

Oferta de empleo (Ref. 129418)

Oferta de trabajo Peó del transport de mercaderies i descarregador (129418) - Empleo

Peó del transport de mercaderies i descarregador




Oferta de empleo Ref.129418

Información de la empresa
Empresa Martí Fortuny
Sector -

Descripción trabajo
Puesto vacante

Peó del transport de mercaderies i descarregador

Población La Garriga
Comarca Vallès Oriental
Nº vacantes 1
Categoría Peons del transport de mercaderies i descarregadors: Mossos de magatzem
Departamento Logística, comandes i transport
Horario Intensiu: de 7:00-11:00, Mitja jornada
Sueldo 750
Tipo de contrato Fixe
Duración contrato Indefinit
Descripción Recepció de mercaderies. Verificar i gestionar la documentació en el sistema. Control d´inventari: sistema de gestió per registrar existències. Emmagatzematge i ubicació: assignar i garantir que estiguin organitzats de manera eficient. Preparació de comandes segons instruccions documentals. Manipulació de pes i l´ús de transpalets, carretons, elevadors. Embalatge i etiquetat: proporcionar un embalatge segur per garantir l´enviament sense incidències, proporcionar l´etiquetatge tant de producte com de caixes per l´enviament, seguint els protocols de logística.
Fecha publicación 04/04/2024

Requisitos
Titulación No requerida
Se valorará Organització, ordre i pulcritud a la feina. Habilitat física,Treball en equip, Capacitat per a seguir instruccions prescises i Adaptabilitat Treball sota pressió Coneixement i competències avançades en eines informàtiques del paquet Office /Correu Electronic. Es valorarà haver treballat amb ERP tipus SAP o similars.
Coneixament i diferenciació del producte (fruita i verdura).
Haver treballat en alimentació
Experiencia Organització, ordre i pulcritud a la feina. Habilitat física,Treball en equip, Capacitat per a seguir instruccions prescises i Adaptabilitat Treball sota pressió Coneixement i competències avançades en eines informàtiques del paquet Office /Correu Electronic.
Imprescindible Organització, ordre i pulcritud a la feina. Habilitat física,Treball en equip, Capacitat per a seguir instruccions prescises i Adaptabilitat Treball sota pressió Coneixement i competències avançades en eines informàtiques del paquet Office /Correu Electronic.
Otros requisitos

Oferta retirada