Publica tu anuncio (gratis)

Oferta de empleo (Ref. 126805)

Oferta de trabajo Gerocultor/a (Maresme) (126805) - Empleo

Gerocultor/a (Maresme)




Oferta de empleo Ref.126805

Información de la empresa
Empresa Mas Vella Terra
---
Sector -

Descripción trabajo
Puesto vacante

Gerocultor/a (Maresme)

Población Mataró
Comarca Maresme
Nº vacantes 3
Categoría Gerocultor/a
Departamento Residencia de persones grans
Horario Diversos torns: mati, tarda o setmana curta i setmana llarga
Sueldo 1080 x 14 pagas
Tipo de contrato Temporal per cobertures de substitucions, de llarga duració
Duración contrato Llarga duració
Descripción T´agrada el món de la geriatria i vols treballar en una organització amb més de 45 anys d´experiència en la gestió de residencies de persones grans i discapacitat.

Les teves principals funcions seran:

- Fomentar que les persones grans que resideixen al centre mantinguin la seva independència atenent les seves necessitats fisiques i de socialització.

- Ajudar les persones que ho necessitin a rentar-se o a banyar-se, a vestir-se, a menjar, a prendre la medicació, a anar al bany i a desplaçar-se.

- Planificar i supervisar activitats socials o d´oci juntament amb altres professionals (terapeuta ocupacional, psicòleg...)

- Realitzar determinades tasques sanitàries com aplicar cremes o canviar apòsits estan atents a canvis de salut o humor dels residents, per si són símptomes d´un malestar o deteriorament. Vetllant en tot moment per la seguretat de la persones sota supervisió del professional d´infermeria.

A VIMA acompanyem projectes de vida i considerem a les persones la nostra raó de ser. Ajudem a créixer als professionals que treballen amb nosaltres, valorem les seves capacitats i estimulem la seva autonomia.
Si ets una persona compromesa amb el sector social, positiva i et sents identificat/da amb valors com el respecte, la humilitat, la professionalitat, la innovació i la personalització, aquesta posició és per a tu.

Esperem la teva candidatura!
Fecha publicación 29/04/2024

Requisitos
Titulación Integració Social/ Auxiliar infermeria/ Atenció a la dependencia/ CP Sociosanitari
Se valorará
Experiencia Busquem gerocultors/as per a les nostres Residències i Centre de Dia ubicats a la Zona del Maresme (Mataró, Arenys de Munt i Sant Vicenç del Montalt)
Imprescindible - Certificat de professionalitat o cicle formatiu en les àrea en Atenció a la dependència, Auxiliar de geriatria, Auxiliar d´Infermeria o integració social.
- Motivació i/o experiència per a treballar amb persones grans
Otros requisitos